Markisväv och starka tyger

Markisväv är en av de mer stryktåliga tyger som finns. Det är inte av en slump som det används till solskydd och balkongskydd. Här har vi textilier som ska tåla väder och vind, och det behövs ju i ett sånt land som Sverige. För den som funderar lite inses det rätt snart att det finns mycket mer detta tyg kan användas till.

Markisväv för att skapa ryggsäckar

Ryggsäckar och andra väskor är ju sådant som behöver hålla i ur och skur. De är med i regn och rusk, solsken och på friluftsdagen. Varför inte ta och beställa lite tyger och fixa egna i markisväv? Om du syr egna väskor och ryggsäckar kan du få dem som du vill. Om sonen behöver ett extra fack för gosedjuret är det inga problem att ordna. Du får en skräddarsydd och rolig ryggsäck som ingen annan har – den är ju unik.

Tyger för att lösa problem

Om du ska köpa tyger som till exempel markisväv finns det en bra leverantör på nätet: Rosa huset. Här finns ett bra sortiment med tyger och annat, som till exempel sybehör. Handla lite olika kreativa mönster och färger, så kommer du igång på ett bra sätt med ditt eget skapande. Sy ryggsäckar, gardiner, kläder och mycket annat – för det är ju så kul. Markisväv ha de ju så klart, och om du ska skapa något tåligt är det ju absolut detta tyg du vill använda. Friluftskläder är en smart idé till exempel. Där behöver det vara tåligt och stå emot väta.

Markisväv och starka tyger

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *