Innerbelysning ger möjlighet till läsning i bilen

Med rätt innerbelysning gör du familjefärden till en fröjd. En kraftfull LED-belysning är både strömsnål och effektiv, och du behöver sällan byta lampor. Detta är helt enkelt en modern lösning för bilägare som inte gillar att byta lampor speciellt ofta. Kolla in Comp-Lux hemsida om du vill se lite olika lösningar vad gäller lampor, som även innefattar andra lampor på din bil.

Innerbelysning på flera sätt

Den smarte bilägaren har flera olika belysningar i sin bil. En liten lampa vid varje plats, och en mer kraftfull för hela hytten. På så sätt kan innerbelysning fylla flera behov, och blir en flexibel lösning som passar alla. Mor i familjen vill kanske lösa korsord, medan barnen vill rita och far läsa om olika recept på den perfekta pepparskaksdegen. Så se till att fixa en egen liten mysstämning i hytten på er bil, och resan kommer att bli en ren fröjd för dig och dina nära och kära. Innerbelysning ger många olika möjligheter helt enkelt.

Men hur gör man med åksjukan?

Vissa personer verkar kunna sitta i timmar och läsa och koncentrera sig under bilfärd, medan andra blir åksjuka direkt någon form av aktivitet som kräver ögonkoncentration görs i samband med bilkörningen. Exakt vad som skiljer människor åt är inte helt enkelt att veta, men kanske är det något med balanssinnet. Så bra innerbelysning kanske inte kommer alla till gagn. För den som lätt blir åksjuk kan det funka med piller, eller att med jämna mellanrum titta upp på vägen.

Innerbelysning ger möjlighet till läsning i bilen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *