Fina färdigsydda kappor

 

Söker du efter färdigsydda kappor att hänga i dina fönster? Färdigsydda kappor är något av det enklaste man kan inreda med. De är lätta att byta ut och kostar sällan någon större summa att köpa. Du slipper också allt krångel med att sy och fålla gardinerna. Här kommer några tips med fina färdigsydda kappor. Alla hittar du till exempel hos rosahuset.com. Det är en fin webbutik där du kan hitta helt underbara textilier av alla dess slag, både metervara och färdiga produkter.

Julia

Kappan Julia från Gunnar Winter & Systrar är en helt bedårande kappa med härliga mönster av blommor och blad. Kappan går att få i petrol, ljusblå och rosa, och alla färger är minst lika snygga. De färdigsydda kapporna är 45 cm höga och 250 cm breda vilket passar till fönster som är ca 120 till 140 cm breda. Upphängningen är i form av öljetter, vilket ger fina böljor på kappan.

Maui

Maui är färdigsydda kappor med ett läckert mönster av stiliserade bön- eller fröskidor. Det finns i två olika färger, grå och turkos, och hängs upp med hjälp av snygga öljetter. Tyget är av 100 procent polyester vilket är ett tåligt och ljusbeständigt material. Storleken är densamma som Julia, 45×250 cm.

Spektra

När det kommer till enfärgade färdigsydda kappor med ett gediget och elegant uttryck så finns det en kappa som är överlägsen och samtidigt prisvärd, nämligen spektra. Spektra har en snygg struktur och finns i en mängd olika snygga färger för att kunna matcha varje hem. Den är av ljustålig polyester, vilket är tryggt att veta om man vill ha enfärgade kappor som håller länge. Måtten är 240×55, vilket innebär att de har en lite större höjd än många andra kappor.

Norrsken

Men även de enfärgade kapporna Norrsken har ett mycket fint uttryck. De är lite tunnare och har ett fint ljusinsläpp, men har samma mått som Spektra. Materialet är 100 % bomull, så föredrar du naturfiber så är detta kappan för dig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *